Keresés
Termékek
Tisztelt Partnerünk!

Köszönjük, hogy ellátogatott Web áruházunkba, melynek indításakor az volt a célunk, hogy egyedülálló raktárkészetből, versenyképes áron, a következő munkanapra, akár szállítási költség nélkül eljuttathassuk Önnek kínálatunk bármely darabját!
Reméljük, az elérhető kb 12.000 tétel között megtalálja, amire szüksége van! Ha megtalálta és regisztrál a rendszerünkben, rövid határidőn belül, akár díjtalanuk kiszállítjuk az ország bármely pontjára!
Web áruházunkon keresztül az online rendelés és kiszállítás, egyenlőre nem elérhető magánszemélyek számára. Magánszemélyeket üzletünkben személyes átvétettel szolgálunk ki!
 
Web áruházunkban is igyekszünk nagy hangsúlyt fektetni a környezettudatos viselkedésre, ezért hamarosan külön jelezzük azon termékeinket melyek, újrahasznosított alapanyagokat felhasználva készültek, vagy az előállítás egyéb fázisában jelenik meg a környezettudatos szemlélet. Könyzetbarát termékekről, a web áruházban való jelölések elkészültéig, ügyfeleink az üzletünkben díjtalanul átvehető 600 oldalas irodaszer katalógusunkból tájékozódhatnak.
Kérjük, figyelje Ön is ezek a termékeket és ha lehetőség van rá, válassza ezeket!